۱. درج تاریخ: زیر شماره سریال درج می‌شوند. درفاکتورهایی که به صورت اتوماتیک چاپ می‌شود، به دلیل تعداد فاکتورهای بالای روزانه، ساعت صدور آن هم به طور دقیق نوشته می‌شوند.

۲. درج شماره سریال: تمامی فاکتورهای فروش باید در بالای سمت راست چپ صفحه به صورت برجسته و با چاپ افست به صورت برجسته و قرمز رنگ باشد. این شماره سریال ها توسط سر ممیزی‌های اداره دارایی کنترل خواهد شد. فاکتورهایی که توسط صندوق‌های فروش چاپ می‌شوند دارای شماره سریال‌هایی هستند که به صورت اتومات زده می‌شوند.
۳. درج مشخصات فروشنده و خریدار: این سمت باید شامل مشخصات کامل شخص حقیقی با حقوقی همراه با کد اقتصادی او، شماره ثبت شرکت،آدرس کامل او باشد.
۴. درج مشخصات کالا: شامل شرح کالا،کد کالا ،تعداد و مقدار و اضافه کردن واحد اندازه گیری کالاست است، این قسمت که بعد از ستون ردیف و در کنار کد کالاست پر کردن دقیق آن بسیار حائز اهمیت است و از مشکلات احتمالی در تعویض و عودت کالا جلوگیری می‌کند.
۵. درج قیمت: شامل مبلغ هر واحد ،مبلغ کل و مبلغ تخفیف داده شده ،درصد و یا مبلغ مالیات بر ارزش افزوده ،کلیه عوارض و مبلغ نهایی است که مشتری باید پرداخت کند.در پایان هم مجموع مبالغ در زیر ش درج می‌شوند.
۶. شرایط معامله: که بصورت نقدی و در غیر این صورت شرایط غیر نقدی آن نوشته می‌شوند.
۷. مهر و امضا فروشنده و خریدار:که در شرایط خرید و فروش کلی، امضای هر دو لازم است.